ONA TILI TA’LIMIDA LOYIHAGA ASOSLANGAN TOPSHIRIQLARDAN FOYDALANISHGA OID TAJRIBAVIY TADQIQ - Turg‘unova Nilufar Muxiddin qizi (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN “GLOBAL LINGVISTIKA: YANGI YONDASHUVLAR VA TADQIQOTLAR”, 2025)
Mazkur tezisda ona tili ta’limida loyihaga asoslangan topshiriqlardan foydalanishga oid tajribaviy tadqiq mazmuni yoritilgan. Tadqiqot doirasida o‘tkazilgan tajriba-sinov jarayoni, tajriba-sinov materiallari haqida qisqacha ma’lumot berilgan. 9-sinf Ona tili darslarida foydalanish uchun ishlab chiqilgan o‘quv loyihasining mazmuni bayon etilgan.