XITOY TILINI O‘QITISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHGA ASOSLANGAN INNOVATSION YONDASHUVLAR - Axrarov Baxtiyor Sagdullayevich; Lyu Shuy Mei (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN “GLOBAL LINGVISTIKA: YANGI YONDASHUVLAR VA TADQIQOTLAR”, 2025)
Maqolada bakalavriat ta’lim yo‘nalishida ta’lim olayotgan talabalarga xitoy tilini o‘qitishda raqamli texnologiyalardan foydalanishga asoslangan innovatsion yondashuvlar, ularni o‘quv jarayonida qo‘llash yo‘nalishlari tahlil qilingan. Ushbu yo‘nalishlar talabalarning motivatsiyasini oshirish, ijodiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirish bilan birga turli o‘quv va kognitiv vazifalarni hal qilish jarayonida interfaol rejimni ta’minlash, topshiriqlarni bajarish natijalarini samarali monitoring qilish va tahlil qilish imkoniyatlarini kengaytirilishiga olib kelishi ko‘rsatib berilgan.