O'SMIRLIK DAVRIDAGI AGRESSIYANI O'RGANISHNING NAZARIY JIHATLARI - Rajabboyev Asror Alisherovich (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Ushbu maqolada o'smirlik davridagi agressiv va tajovuzkor xulq-atvor masalalari hamda "tajovuzkorlik" tushunchasining ko'plab ta'riflariga to'xtalib o'tiladi. Bundan tashqari agressiyaning o'smirlarda qanday namoyon bo'lishi haqida ma'lumotlar berib o'tiladi.