BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA INGLIZ TILINI O’QITISH ORQALI KREATIV TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH PRINSIPLARI - Xakimova Marjona Azamat qizi (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Mazkur maqolada bugungi kunda ingliz tilini o’qitishda boshlang’ich sinf o’quvchilarida kreativ tafakkurni shakllantirish dolzarbligi, kreativ tafakkurni rivojlantirish prinsiplari haqidagi kerakli ma’lumotlar keltirib o’tilgan. Shuningdek, boshlang‘ich ta’limda xorijiy tillarni o‘qitishning asosiy tamoyillari muhimlik mezonlari haqida ham ma’lumotlar berilgan.