MАKTАBGАCHА TА’LIM TАSHKILОTI TАRBIYАCHILАRI KАSBIY VА SHАXSIY RIVОJLАNISHINI - Rustamova Surayo G‘ofurovna (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Ushbu ilmiy maqolada maktabgacha ta’lim muassasalari tarbiyachilarning psixologik xususiyatlari o‘rganilgan. O'qituvchilarning kommunikativ bag'rikengligi, bolalar bilan munosabatlariga ta'sir qiluvchi omillar, kasbiy faoliyati va shаxsiy rivоjlаnishiga oid fikrlar yoritilgan.