KOLLABORATIV O‘QITISH MUHITINI LOYIHALASH PEDAGOGIK JARAYON SIFATIDA - Kurbonova Gulmira Usmonovna (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Ushbu maqolada kollaborativ o‘qitish muhitini loyihalash pedagogik jarayon sifatidaligi masalasi muhokama qilinadi. Shuningdek, maqolada pedagogik kollaboratsiya muhitini shakllantirish, ta’lim kollaboratsiyasini pedagogik hamkorlik shakllariga kiritish maqsadga muvofiqligi masalalari bayon qilingan.