TALABALAR ORASIDA MA’NAVIY TAHDIDLARNING OLDINI OLISHDA VATANPARVARLIK TUSHUNCHALARINI RIVOJLANTIRISH - Sh.M. Mirzaxmedov (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Maqolada talabalar orasida ma’naviy tahdidlarni oldini olishda vatanparvarlik tushunchalarini rivojlantirishga oid fikrlar ilmiy jihatdan yoritilgan. Shuningdek, O‘zbekistonda talabalar orasida ma’naviy tahdidlarning oldini olishda vatanparvarlik hissini rivojlantirishga e’tibor qaratilgan. Yoshlar orasida ma’naviy tahdidlarga qarshi kurashda axborot madaniyatining o‘rni muhimligi ta'kidlangan.