TALABALARDA TASHKILIY XULQNI RIVOJLANTIRISH ASOSIDA INTEGRATSIYALASHGAN TA’LIM SIFATINI YAXSHILASHNING DOLZARB MASALALARI - Gulyamova Nadira Gafurovna (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Maqolada talabalarda tashkiliy xulqni muntazam rivojlantirib borish asosida integratsiyalashgan ta’limning sifatini yaxshilashga oid dolzarb masalalar yoritilgan. Shuningdek, tashkiliy xulq tushunchasi, tashkiliy xulq subyektlarining ichki hamda tashqi o‘zgarishlarga munosabat bildirish usullari ta`kidlab o`tilgan. Tashkiliy xulqning asosiy omillari, xulqining eng muhim tarkibiy qismlari va mezoniy unsurlari to`g`risida tavsiflar qayd etilgan.