MUSTQIL TA’LIM JARAYONIDA PEDAGOGIK MAQSADLARNI ANIQLASHDA BLUM TAKSONOMIYASINING O’RNI - Suyarov Akram Musayevich; Erdonova Nigina Akramovna (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Taksonomiya tuzish pedagoglar faoliyati camaracini oshirishning muhim omillaridan biri bo‘lib hisoblanadi. Ular bu usulni qay darajada tezroq egallasalar, o‘quv mashg‘ulotlarini ilg‘or tajribalari bilan jadallashtirishga o‘z hissalarini qo‘shgan bo‘ladilar.