ZAMONAVIY TAʼLIMNI RAQAMLASHTIRISH JARAYONLARI VA TALABALARDA EKOPEDAGOGIK KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Murtozayeva Mahfuza Murtozayevna (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Maqolada raqamli transformatsiya sharoitida talaba-yoshlar ekologik kompetentlikni rivojlantirish va ekologik vaziyatlarni taqqoslashga oid ma’lumotlarning tahlillariga oid samarali tendensiyalar yoritilgan.