OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA CHET TILLARINI O‘QITISH SIFATINI TAKOMILLASHTIRISH VA KRЕDІT-MОDUL TІZІMІ ISTIQBOLLARI - Muxammad Chutpulatov (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
.