OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA XORIJIY TILLARNI O‘RGATISH VA ULARNI TAKOMILLASHTIRISH TENDENTSIYALARI - Yusupov Otabek Yakubovich (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA'LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
.