RAQAMLASHTIRISH DAVRIDA FILOLOGIYA MASALALARI - Jabborova Mavluda Gafforovna (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada raqamlashtirish davrida filologiya fani duch kelayotgan muammolar, imkoniyatlar va istiqbollar tahlil qilingan. Tadqiqotda tilshunoslik, adabiyotshunoslik va tarjimachilik yo‘nalishlarida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayonining ahamiyati ko‘rsatib berilgan.