ARAB TILIDA OLD KO‘MAKCHILARNING O‘RNI VA XUSUSIYATLARI - Axrorov Ivadulla Ziyatovich (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada arab tilidagi grammatik omillarning ba’zi xususiyatlari va ularning qo‘llanishga doir o‘ziga xos turli ma’nolari oyatlar, mashhur iboralar hamda boshqa misollar orqali yoritib berilgan.