“FIRDAVS UL-IQBOL” ASARIDA TAVHID HAMDINING QO‘LYOZMA VA NASHRDAGI TAFOVUTLARI - Tursunaliyeva Muslimabonu Abduvosit qizi, (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqola Ogahiyning “Firdavs ul-iqbol” asarining tavhid hamd qismiga bag‘ishlangan bo‘lib, uning qo‘lyozma va nashrlari solishtirib o‘rganilgan. Qo‘lyozma va nashrdagi tafovutlar berib o‘tilgan va sharhlangan.