АБДУРАҲМОН ИБН ХАЛДУН ВА УНИНГ ДИНИЙ ҚАРАШЛАРИ ҲАМДА БУЮК САРКАРДА АМИР ТЕМУР БИЛАН СУХБАТИ - Нурматова Мастура Маҳмудовна (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Мақолада Ибн Халдуннинг фаолияти, ҳаёт йўли ва машҳур асарлари акс эттирилган.Унинг дин ва диний илмлари ҳақидаги қарашлари ўрганилган.