ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА МАДАНИЯТ ВА АХЛОҚ МЕЗОНЛАРИ: ЗАМОНАВИЙ ТАҲЛИЛ - Ишонқулов М.У. (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Мақолада маданият сўзи, унинг мохияти, маданий мухит ва унда инсоннинг шаклланиши хамда инсониятнинг ўзи хам маданият махсули эканлиги ёритилган. Таълим муассасасида одоб-ахлоқ қоидаларининг роли ва таълим муассасаси рахбарининг юксак инсоний фазилатларга эга бўлиш фазилатлари кўриб чиқилган.