TARJIMASHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI FRANSUZ TILI ARAB TILIDAN SO‘ZLAR O‘ZLASHTIRISHINING OMILLARI - Nematov Abdulloh,; Dadamirzayeva M.V., (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada arab tilidan fransuz tiliga o‘zlashlagan so‘zlar va ularning kelib chiqishi, qo‘llanilishi haqida ma'lumotlar berilgan.