CHET TILLARINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH - Tog‘ayeva Aziza Asror qizi (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada chet tillarini o‘qitishning bugungi kundagi ahamiyati, dolzarbligi hamda zamonaviy usullardan foydalanish haqida fikr-mulohazalar yuritiladi. Bugungi kunda chet tillarini o‘rganishni texnologiyalar davriga bog‘lash orqali samarali va ulkan natijalarga erishish mumkin. Bu borada qo‘l keladigan ba’zi metod va usullar ushbu maqolada keltirilgan.