O‘YIN TEXNOLOGIYALARI YORDAMIDA CHET TILINI O‘QITISHNI INNOVATSIYALASH: GAMIFIKATSIYA TAMOYILLARI TAHLILI - Raxmatov Islombek Quldosh o‘g‘li, (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda chet tilini o‘qitishning innovatsion usullaridan biri bo‘lgan gamifikatsiya uslubi haqida so‘z yuritiladi. Gamifikatsiya tamoyillari, uning nazariy hamda amaliy asoslari, ushbu metoddan foydalanish tajribasi ham yoritib beriladi. Ta’lim jarayonida o‘yin elementlaridan foydalanish o‘rganuvchilarning ishtiyoqini oshirishi hamda o‘zlashtirish samaradorligining kuchayishi imkoniyatlari ham ko‘rib chiqiladi.