CHET TILINI O‘QITISHDA JAHON TAJRIBASIGA ASOSLANGAN INNOVATSION YONDASHUVLAR - E. T. Jurayev (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Chet tilini o‘qitishda innovatsion yondashuvlar ta’lim sifatini oshirish va o‘quvchilarning til ko‘nikmalarini samarali rivojlantirishda muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqola turli innovatsion metodlarni tahlil qiladi va jahon tajribasini o‘rganib, ularning o‘zbek ta’lim tizimiga integratsiya imkoniyatlarini ko‘rib chiqadi.