THE SIGNIFICANCE OF PERSONALIZED LEARNING TECHNOLOGIES IN FOREIGN LANGUAGE EDUCATION - Yorqin Alijanovich Shukurov, (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Bu maqolada ta'lim sifatini oshirishda shaxsga yo‘naltirilgan ta'lim texnologiyalarining o‘rni va ahamiyati, shuningdek maktab bitiruvchilarining hayotiy maqsad va tamoyillarni tanlashdagi zarurati yoritilgan.