MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI BOLALARNING MA’NAVIY FAZILATLARINI SHAKLLANTIRISH MEDODLARI - Matchanov B.O. (ZAMONAVIY LINGVISTIKADA GLOBALIZATSIYA, TIL SIYOSATI VA LISONIY IDENTIKLIKKA OID MUAMMOLAR VA YECHIMLAR MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ma’naviy tarbiyaning amalga oshirishning ahamiyati va bu borada amalga oshirilishi kerak bo`lgan vazifalar keltirilgan. Shuningdek ma’naviy tarbiyani amalga oshirish usul, vositalari va metodlari bayon etilgan.