MASOFAVIY VA AN’ANAVIY TA’LIM SHAKLLARINING PEDAGOGIK JIHATDAN QIYOSIY O‘RGANILISHI VA SAMARADORLIK KO‘RSATKICHLARI TAHLILI - Anarkulova Zubayda Fayzullo qizi; Mirzaliyeva Sevinch Ahror qizi; Yerkinova Gulsanem Yerkinovna (ZAMONAVIY LINGVISTIKADA GLOBALIZATSIYA, TIL SIYOSATI VA LISONIY IDENTIKLIKKA OID MUAMMOLAR VA YECHIMLAR MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Mazkur maqolada masofaviy (online) va an’anaviy (offline) ta’lim tizimlarining o’ziga xos jihatlari qiyosiy-tahliliy asosda o’rganilgan va ularning pedagogik samaradorligi baholangan. Zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining ta’lim sifatini oshirishdagi o’rni alohida yoritilgan va ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan. Shuningdek, har ikkala ta’lim shaklining afzallik va kamchiliklari, o’quvchilarning bilim olish darajasi, motivatsiyasiga ta’siri tahlil qilindi.