YANGI AVLOD DARSLIKLARI BILAN ISHLASHDA BADIIY MATN BILAN ISHLASH METODIKASI - To‘xtasinova Shahnoza Javlonbek qizi (ZAMONAVIY LINGVISTIKADA GLOBALIZATSIYA, TIL SIYOSATI VA LISONIY IDENTIKLIKKA OID MUAMMOLAR VA YECHIMLAR MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Mazkur maqolada yangi avlod darsliklari asosida badiiy matn bilan ishlash metodikasi tahlil qilinadi. O‘quvchilarning nutqiy, tafakkuriy va estetik rivojlanishida badiiy matnning o‘rni yoritiladi. Amaliy usullar orqali samarali ta’lim jarayoni asoslab beriladi.