MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O‘RGATISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Xasanova Zilola Jalil qizi (TILSHUNOSLIKDA ANTROPOSENTRIZM: YANGI YONDASHUVLAR VA TADQIQOTLAR MAVZUSIDAGI RESPUBLIKA ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o‘rgatishning zamonaviy yondashuvlari yoritilgan .Bugungi kunda ingliz tili global muloqot vositasiga aylanib borayotganligi sababli ,uni erta yoshdan boshlab o‘rgatish muhum hisoblanadi.Ushbu maqolada aynan shu jarayonning ahamiyati va samarali usullari haqida ma’lumot beriladi.