MULOQOTDAGI MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISHDA LOGOPEDIYA FANINING AHAMIYATI - Anvarxonova Dilobarxon Sanjarovna (TILSHUNOSLIKDA ANTROPOSENTRIZM: YANGI YONDASHUVLAR VA TADQIQOTLAR MAVZUSIDAGI RESPUBLIKA ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Ushbu maqolada muloqot jarayonida ro’y beradigan turli xil nutqiy muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda ularni bartaraf etishda logopediya fanining ahamiyati va roli tahlil qilinadi. Shuningdek, bu nuqson bilan aziyat chekayotgan bolalar bilan ishlash jarayonida pedagogik, logopedik usullarni qo’llash hamda ularning amaliy natijalari tog’risida fikr yuritiladi.