RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA ARAB TILI: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLAR - Ochilova Sarviosiyo Imomidin qizi, (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Ushbu maqolada raqamli ta’limning arab tili o‘qitish jarayoniga ta’siri, zamonaviy texnologiyalarning o‘quv jarayonidagi o‘rni, masofaviy o‘qitishning afzalliklari va cheklovlari, sun’iy intellekt asosidagi ta’lim vositalarining samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamlashtirilgan ta’lim muhitida arab tili o‘qituvchilari va talabalari duch keladigan muammolar o‘rganilib, taklif va tavsiyalar beriladi.