ARAB TILIDA GAPIRISH KO‘NIKMASINI OSHIRISHDA SUN’IY INTELLEKT VOSITALARINING IMKONIYATLARI - Nizomova Madina Mirabbos qizi, (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Ushbu maqolada arab tilida gapirish ko‘nikmasini rivojlantirishda sun’iy intellekt texnologiyalarining o‘rni va imkoniyatlari tahlil qilinadi. Sun’iy intellekt vositalarining o‘quvchi nutq faolligini oshirishdagi samaradorligi ilmiy asosda yoritiladi va afzalliklari ko‘rsatib beriladi. Tadqiqot natijalari sun’iy intellektning arab tili ta’limida innovatsion metod sifatida qo‘llanishi maqsadga muvofiqligini tasdiqlaydi.