ARAB SARF VA NAHV ILMIDA NOQIS FE’LLAR - Umurzakova Aygul Umarovna, (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Ushbu maqolada arab tili “sarf” va “nahv” ilmida noqis fe’llar o‘rganib chiqildi. Olib borilgan izlanishlarimiz natijasida “sarf” va “nahv” ilmida noqis fe’llarning farqlari ko‘rsatib berilgan. Tadqiqot ishining maqsadi asl arab manbalarga tayangan holda “sarf” ilmida o‘rganiladigan noqis fe’llar va “nahv” ilmida o‘rganiladigan noqis fe’llarni farqlarini ajratib berish.