AMERIKA LATIFALARINING LINGVOKULTUROLOGIK XUSUSIYATLARI - Yo‘ldoshev Ulug‘bek Ravshanbekovich (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Maqolada kulgu tushunchasining mohiyati, uni tilshunoslikdagi o’ziga xos xususiyatlar, Amerika latifalari, ularning lingvokulturorlogik xususiyatlari, kulguning til va madaniyatdagi funksiyalari, latifaning sotsial va pragmatik xossalari borasida masalalarga to’xtalib o’tilgan.