MILLIY FOLKLORLARIMIZ OLMON TILIDA - Tajigaliyeva M.T. (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Ushbu maqolada nemis olimi, akademik, prof. K.Rayxlning o‘zbek va qoraqalpoq dostonlari tarjimosi haqida so‘z yuritiladi, dostonlarning nashr qilinishlari to‘g‘risida aniq faktlar keltirilgan.