XORIJIY TILLARNI O‘QITISHDA ZAMONAVIY TENDENSIYALAR: RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR - Sapayeva Fatima Yusufovna; Xamidova Nargiza Yusufovna (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy xorijiy tillarni o‘qitish tizimidagi asosiy tendensiyalar, xususan raqamli texnologiyalar, sun’iy intellekt va innovatsion pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi. Mualliflar kompetensiyaviy, kommunikativ va madaniyatlararo o‘qitish konsepsiyalarining o‘zaro uyg‘unligini ko‘rsatib, raqamli ekotizim, masofaviy platformalar va sun’iy intellekt asosidagi ta’lim vositalarining samaradorligini asoslab beradi.