O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIDA QO‘SHMA SO‘ZLAR - Polvanova Nafisa Muxitdinovna (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek va ingliz tillarida qo‘sha so‘zlaring yozilishi, talaffuzi va imlosi borasida fikr yuritiladi, shaxsiy takliflar bildirildi va misollar bilan izohlaniladi.