ARAB TILIDA YOZUV MALAKASINI SHAKLLANTIRISHDA MALL TEXNOLOGIYALARINING TATBIQI - Radjabova Muxtasar Davranbekovna (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Mazkur maqola arab tili ta’limida yozuv malakasini shakllantirish jarayonida MALL (Mobile Assisted Language Learning) texnologiyalarini qo‘llash imkoniyatlari va ularning samaradorligini tahlil etishga bag‘ishlangan. Shuningdek, maqolada MALL texnologiyalarining har bir bosqichda talabaning mustaqil faoliyatini shakllantirishdagi o‘rni, yozma nutqni rivojlantirishdagi afzalliklari va amaliy tatbiq yo‘llari yoritilgan.