ZAMONAVIY TA’LIMDA TIL, TARJIMA VA MADANIYATNING INTEGRALLASHUVI - Jurayev Erkinjan Turdaliyevich; Latipova Dilfuza Amrillayevna (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Maqolada chet tillarini o‘qitish jarayonida madaniyatshunoslikka oid yondashuvning roli, mazmuni va asosiy jihatlari ko‘rib chiqilgan. Kulturologik yondashuvdan foydalanishning funksional xususiyatlari, vazifalari va shartlari aniqlanadi.