IBORALAR YOKI FRAZEOLOGIK BIRIKMALAR TARJIMASI - Yusupova Aziza Dilshod qizi (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Ushbu maqolada frazeologik birikmalarni yani iboralarni tarjima qilish hamda ekvivalent topish va ayrim frazeologik jumlalarni tarjima qilishdagi muommolar haqidagi ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.