ZAMONAVIY YONDASHUVLAR NUQTAI NAZARIDAN TARJIMASHUNOSLIKNING TAHLILI - Qosimova Yayra Maxmudovna; Abduqodirova Dillobar O‘tkirbek qizi (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Ushbu maqolada tarjimashunoslik fanining zamonaviy rivojlanish tendensiyalari, yangi konseptual yondashuvlar va innovatsion texnologiyalar kontekstida qisman tahlil qilinadi. Maqolada ko‘p yo‘nalishli yondashuvlarning ilmiy-nazariy asoslari ham yoritiladi.