SUN'IY INTELLEKT YORDAMIDA CHET TILLARINI O‘RGANISHDAGI MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - Zokirov Ilxomjon Nodirovich,; Akborov Xosilbek Murtozovich, (“SUN’IY INTELLEKTNING TIL O‘RGANISHDAGI O‘RNI” MAVZUSIDA TALABALAR ILMIY-AMALIY KONFERENSIYASI, 2025)
Ushbu maqolada sun'iy intellekt (SI) texnologiyalarining chet tillarini o‘rganishda qanday foydali bo‘layotgani, ayni paytda qanday muammolar tug‘dirayotgani va bu muammolarni qanday hal etish mumkinligi haqida so‘z yuritiladi. Til o‘rganishning zamonaviy shakllari, foydalanuvchilar duch keladigan qiyinchiliklar hamda innovatsion yechimlar oddiy tilda tushuntiriladi. Maqola orqali o‘quvchi SI vositalari yordamida til o‘rganish imkoniyatlarini kengroq tushunib oladi.