SUN’IY INTELLEKTNING CHET TILLARINI O’RGANISHDAGI IMKONIYATLARI VA AHAMIYATI - Muratova Elmira (“SUN’IY INTELLEKTNING TIL O‘RGANISHDAGI O‘RNI” MAVZUSIDA TALABALAR ILMIY-AMALIY KONFERENSIYASI, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy texnologiyalarining chet tillarni o‘rganishdagi o’rni va imkoniyatlari bayon etilgan. Maqsad — zamonaviy SI ilovalari yordamida ta’lim samaradorligini oshirish imkoniyatlarini ko‘rsatishdir. Metod sifatida ikki guruhda tajriba o‘tkazildi. Natijalarga ko‘ra, SI orqali o‘rgangan guruhda bilim o‘zlashtirish ko‘rsatkichi yuqori bo‘ldi.