CHET TILLARINI O'QITISH BO'YICHA INNOVATSION YONDASHUVLAR: TA'LIMNI TASHKIL ETISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH‌‌ - Axmatova Sevara Oybek qizi (TALABALAR ILMIY KONFERENSIYASI "TILSHUNOSLIK MASALALARI – YOSH TADQIQOTCHILAR NIGOHIDA", 2025)
Maqolada chet tilini o'qitishda interaktiv usullardan foydalanish samaradorligi tahlil qilingan. Tadqiqot metodlari sifatida kuzatuv va mavjud ilmiy manbalarni tahlil qilish ishlatilgan. O‘quvchilar bilan faol ishtirokni ta’minlaydigan metodlar til o‘rganishni osonlashtiradi va darsni qiziqarli qiladi. Natijalar shuni ko‘rsatadiki, interaktiv yondashuvlar o‘quvchilarning bilim darajasini oshiradi.