MAKONNING TOVUSHLI TASVIRI - Yodgorov Jaloliddin Jamolidinovich (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN “GLOBAL LINGVISTIKA: YANGI YONDASHUVLAR VA TADQIQOTLAR”, 2025)
Maqolada lirik matnlardagi taqlid so’zoeik so’zlarning lingvistik va poetik xususiyatlari haqida so’z boradi. Xususan, bu til birliklarining tovush makonini leksiklashtirishdagi lisoniy imkoniyatlari haqida fikr bildiriladi.