ZIDDIYATLI HAYOTIY VAZIYATLARDA SHAXSNING PSIXOLOGIK HOLATLARINI O‘RGANISH MASALASI - M.L. Aripova (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA’LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Ushbu maqolada shaxsning rivojlanishi, uning psixologik tabiatini o‘rganish, ziddiyatli hayotiy vaziyatlarda shaxsning psixologik holatlarini tadqiq etish masalasi bo‘yicha fikr-mulohazalar bayon etilgan.