TALABALARDA KASBIY KOMPETENTLIKNI PEDAGOGIK ATAMALAR ASOSIDA RIVOJLANTIRISH VA INNOVATSION FAOLIYATNI SAMARALI TASHKIL ETISHNING DOLZARB MASALALARI - Mavlanov Shavkat Yusupovich (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA’LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Maqolada talabalarining kasbiy kompetentligini pedagogik atamalar asosida rivojlantirish va innovatsion faoliyatni samarali tashkil etishning dolzarb masalalariga oid fikrlar aks ettirilgan. Shuningdek, ta`limga zamonoviy yondashish va pedagogik atamalarning kashf etilishi, yaratilishi bilan bog`liq tahlillar qayd etilgan.