GOSPITAL MAKTABDA INNOVATSION TA’LIM METODLARINING SAMARADORLIGI - Uralov Mirshod Dusmurodovich (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA’LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Mazkur maqolada gospital maktablarda innovatsion ta’lim metodlarining samaradorligi tahlil qilingan. Zamonaviy texnologiyalar, gibrid o‘qitish va interaktiv usullar yordamida uzoq muddatli davolanishdagi o‘quvchilarning ta’lim jarayonini samarali tashkil etish imkoniyatlari yoritilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, innovatsion metodlar o‘quvchilarning kommunikativ kompetentsiyasini rivojlantirishga, ularning motivatsiyasini oshirishga va ijtimoiy integratsiyasini qo‘llab-quvvatlashga yordam beradi. Shuningdek, maqolada virtual muhitlarning ta’lim jarayoniga ta’siri va raqamli texnologiyalarning o‘quv jarayonidagi o‘rni muhokama qilingan.