PEDAGOGLARNING KRЕАTIV KOMPЕTЕNTLIGINI TAKOMILLASHTIRISH MUAMMOSIGA NAZARIY YONDASHUVLAR - Jumaniyozova Muhayyo Tojiyevna (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA’LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Ushbu maqolada katta yoshlilar ta’limining o‘ziga xos xususiyatlari va kattalar ta’limiga kreativ yondashuvni tatbiq etish masalalari haqida so‘z yuritiladi