MA’RUZA MASHG‘ULOTLARIDA “FLIPPED CLASSROOM” MODELIDAN FOYDALANISH YO`LLARI - Isakulova Nilufar Janikulovna (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA’LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Mazkur maqolada “Flipped classroom” modelidan ma’ruza mashg‘ulotlarida foydalanish yo`llari tahlil etilgan. O’qituvchilarning “teskari sinf” modeliga murojaat qilishining bir qancha sabablari, Flipped classroom modelining turlari o`rganilgan. “Inklyuziv ta’lim. Gospital pedagogika” fanidan ma’ruza mashg‘ulotlarida “Flipped classroom” modelidan foydalanilgan tajribalari yoritilgan.