SUN’IY INTELLEKTGA ASOSLANGAN INTERAKTIV TA’LIM PLATFROMALARI VA ULARNING XORIJIY TILLARNI O‘QITISHDAGI O‘RNI - Saydullayeva Munisa Abduvali qizi (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA’LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellektga asoslangan interaktiv ta’lim platformalarining xorijiy tillarni, jumladan, ingliz tilini o‘qitishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekistonda raqamli ta’limning rivojlanishi, SI texnologiyalarining qo‘llanilishi va ushbu jarayonda duch kelinadigan muammolar yoritilgan.