PEDAGOG SHAXSINING KASBIY FAOLLIGIDA ZAMONAVIY MUTAXASSISGA QO‘YILGAN TALABLARNING O`RNI - Mamadov Norpulat Suyarovich (XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN "TA’LIM MAYDONI TENDENSIYALARI: KOMPETENTSIYALAR, INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALAR", 2025)
Maqolada zamonaviy mutaxassisga qo‘yiladigan talablar asosida uzluksiz taʼlim o‘qituvchilarini kasbiy rivojlantirish masalalari yoritilgan bo‘lib, uning shart – sharoitlari, belgilari va shakllari tahlil etilgan.