ИМОМ БУХОРИЙ ВА УНИНГ ЗАМОНДОШЛАРИНИНГ ИЛМГА ҚЎШГАН ХИССАСИ - Раҳимов Асадбек Бахромжон уғли (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ушбу мақолада Имом Бухорий ҳаёти ва ижоди, илмий мероси унинг энг яқин издошларининг фаолияти баён этилган. Буюк алломанинг энг яқин издоши Имом Термизийнинг ҳаёти ва Имом Бухорий билан илмий амалий хамкорликлари акс эттирилган.